De jaarlijkse Contactdag van de MPN Stichting wordt dit jaar gehouden op zaterdag 27 oktober. Dit keer niet in Leiden maar in Nieuwegein in het NBC Congrescentrum.

Het programma start 's morgens met een presentatie door dr. Michel Schaap (Radboud UMC), gevolgd door een presentatie van dr. Mariëlle Wondergem (VUmc). Ook gaat bestuurslid Remco van Horssen bekendmaken aan wie een bedrag zal worden toegekend vanuit het Fonds Wetenschappelijk Onderzoek. Hematologen en onderzoekers uit het land hebben voorstellen ingediend om in aanmerking te komen voor een MPN Projectsubsidie. Na de lunch zullen vier verschillende workshops worden gehouden.

Deelname aan de Contactdag is dit jaar gratis. U dient zich wel op te geven via het aanmeldformulier dat bij de Pur Sang van augustus 2018 is bijgesloten. Het aanmeldformulier kunt u ook hier vinden. Opgave dient plaats te vinden vóór 1 oktober 2018. Mocht u na aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunnen zijn, geef dit dan voor 24 oktober door aan de MPN Stichting via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Het adres van het NBC Congrescentrum is Blokhoeve1, 3438 LC  Nieuwegein. Informatie er de route vindt u hier.