A- A A+

Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net Foundation

Op dinsdag 7 april 2020 organiseren de MPN Stichting en het Máxima Oncologisch Centrum een informatieavond over MPN-ziekten.

Tijdens deze bijeenkomst bieden wij u een informatief programma aan over de ziektebeelden Essentiële Trombocytemie (ET), Polycythaemia Vera (PV) en Myelofibrose (MF). Naast de presentaties kunt u ook met uw vragen terecht. Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om met lotgenoten van gedachten te wisselen.

Er worden presentaties gehouden door Dr. L. Nieuwenhuizen, internist-hematoloog en mw. J. van Deursen, verpleegkundig specialist hematologie, beiden verbonden aan het Máxima Medisch Centrum.

De avond begint om 18.45 uur en duurt tot ongeveer 21.00 uur. De locatie is De Run 4600, 5504DB in Veldhoven, in het auditorium op de begane grond (route 46).

U kunt zich inschrijven voor de bijeenkomst via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch op 036 5296158. Vol is vol!

 

Op zaterdag 29 februari 2010 vindt de jaarlijkse vrijwilligersdag plaats voor de vrijwilligers van de MPN Stichting. We willen zowel de ervaren als de nieuwe vrijwilligers
bedanken voor huninzet en het is belangrijk om als bestuur en vrijwilligers onderling bij te kletsen.

Nadere informatie over deze dag en de routebeschrijving naar de locatie wordt nog naar de aangemelde vrijwilligers gestuurd.

Ga naar boven