Het bestuur is per 1 juli 2018 als volgt samengesteld:

Paul Meijer:

Waarnemend voorzitter

Mirjam Neijens-Gerards:

Secretaris

Paul Meijer:

Penningmeester

Dinie van der Velden:

Portefeuille lotgenotencontact

Remco van Horssen:

Portefeuille informatievoorziening

Meinard Wendelaar Bonga

Portefeuille belangenbehartiging

Anneke Miedema

Bestuurslid algemeen

Voor algemene informatie en ledenadministratie is het emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Het bestuur bestaat uit patiënten met een MPN en niet-MPN patiënten. Binnen het bestuur wordt gestreefd naar een evenwichtige verdeling naar  maatschappelijke achtergronden, deskundigheden en disciplines, bestuurlijke kwaliteit en ervaring. Het bestuur bestaat uit maximaal zeven mensen.

Vrijwilligers:
Naast het bestuur zijn tal van vrijwilligers actief. Zij vervullen een belangrijke rol in de van de stichting en het onderhouden van de contacten tussen de patiënten onderling en de door de stichting verstrekte informatie, o.a. via het magazine Pur Sang.

De stichting wordt ondersteund door een Medische Adviesraad.

In de Medische Adviesraad hebben zitting:
  • dr. P.A.W. (Peter) te Boekhorst, internist-hematoloog in het Erasmus MC in Rotterdam
  • prof. dr. H.C. (Harry) Schouten, internist-hematoloog in het Maastricht Universitair Medisch Centrum (MUMC) in Maastricht
  • dr. R.A.P. (Reinier) Raymakers, internist-hematoloog in het Universitair Medisch Centrum (UMC) in Utrecht
  • dr. M. (Mariëlle) Wondergem, internist-hematoloog Amsterdam Umc
  • dr. M. (Michel) Schaap, internist-hematoloog Radboudziekenhuis in Nijmegen
  • mevr. A. (Annette) van Ojik, apotheker in opleiding bij de ziekenhuisapotheek in het Medisch Centrum Leeuwarden (MCL)