A- A A+

Wij onderschrijven de gedragscode van de Health On the Net Foundation

 

De MPN stichting is op zoek naar ervaringen van MPN-patiënten met de zorg die zij krijgen. Wij hebben daarom een enquête ontwikkeld die is bedoeld voor MPN-patiënten. Als u geen MPN patiënt bent, dan deze enquête s.v.p. niet invullen.

De vragenlijst is bedoeld om de zorg aan MPN-patiënten te verbeteren en handvatten te geven aan MPN-zorgverleners, zodat patiënten optimaal behandeld kunnen worden.

Een MPN is een complexe ziekte met vaak onderschatte effecten op het dagelijks functioneren. Het is belangrijk de progressie van de ziekte te controleren en waar mogelijk het leven en welbevinden positief te beïnvloeden.

Helaas zijn de meeste ziekenhuizen niet bereid, bevoegd of in staat gegevens te verstrekken over het aantal MPN-patiënten dat zij behandelen. Dat maakt het moeilijk om zicht te krijgen op de kwaliteit van de zorgverlening. Daarom hebben wij het initiatief voor deze enquête genomen.

Het invullen van de enquête kost u ongeveer tien minuten. U mag de enquête anoniem invullen. U kunt er ook voor kiezen uw naam bekend te maken als u wilt meedoen met vervolgonderzoek. Dat beslist u bij de laatste vraag. Uw gegevens worden nooit gedeeld met derden.

Heeft u vragen over deze enquête? Stuur dan een mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. U krijgt snel een reactie. Dank u voor uw hulp!

 

START VRAGENLIJST

 

 

Thanks to QuestionPro for providing us free survey templates for running multiple types of surveys

It aids in strengthening our nonprofit family

 

 

 

Ga naar boven