Afdrukken

De MPN Stichting heeft een drietal brochures ontwikkeld. Deze zijn voor kostprijs inclusief verzendkosten voor donateurs en niet-donateurs beschikbaar. Nieuwe donateurs krijgen deze brochures kosteloos in het welkomstpakket toegezonden.

Patiëntenbrochure ( € 4,- )
Een boekwerk van 72 pag. waarin alle drie de ziektebeelden (ET, PV en MF) uitvoerig worden beschreven. Symptomen, medicijngebruik en behandelprotocollen komen uitgebreid aan de orde. Ook overgangen van het ene ziektebeeld naar het andere, MPN en vermoeidheid, MPN en zwagerschap zijn onderwerpen die aan bod komen.
Een uiterst handig boekje om onder de aandacht te brengen van (huis)artsen, specialisten, keu-
ringsartsen, werkgevers, collega’s etc.

Dagboekje ( € 4,- )
We hebben ook een handig dagboekje ontwikkeld waarin patiënten van alles kunnen bijhouden. Vragen die ze willen stellen bij een bezoek aan specialisten, bijhouden van bloeduitslagen, laboratoriumuitslagen en medicatie, optekenen van problemen bij de zieken en nog veel meer. Alles wat belangrijk is en kan zijn in één mooi boekje.

MPN Vragenbundel ( € 2,- ) (Voorlopig niet verkrijgbaar, er wordt aan een nieuwe uitgave gewerkt)
In dit boekje zijn een honderdtal vragen met bijbehorende antwoorden opgenomen. Dit zijn 100 van de meest voorkomende vragen die patiënten de afgelopen jaren meestal via de telefonische hulplijnen of per email hebben gesteld. Een handig naslagwerkje.

Postzegels ( € 8,- )
Geen informatiemateriaal natuurlijk maar wel handig om MPN bij een breder publiek onder de aandacht te brengen, zijn onze postzegels. In een velletje van 10 zijn ze te koop voor € 8. Dat is bijna tegen kostprijs en wie gebruikt er nu niet een aantal postzegels per jaar ondanks het digitale tijdperk?

Wilt u bovenstaande informatie bestellen? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met uw bestelling, èn maak het juiste bedrag over op rekeningnummer NL 35 TRIO 0379209462 t.n.v. MPN Stichting te Almere. Schrijf bij de omschrijving van uw overboeking wat u heeft besteld. U ontvangt dan de informatie spoedig bij uw thuis!