MPN Stichting. Voor mensen met ET, PV of MF

MPN Stichting. Voor en door MPN patiënten.

Wij behartigen de belangen van MPN-patiënten in Nederland en België. Door donateur te worden voor 25 euro per jaar steun je ons werk.

Wat mag je daarvoor verwachten?

• 3 x per jaar ons blad Pur Sang met informatie over de medische, sociale, wetenschappelijke en dagelijkse aspecten van het leven met MPN.
  • Een uitnodiging voor onze Landelijke contactdag. Dit jaar op 23 oktober in Nieuwegein.
  • Volledige toegang tot onze app MPN Verbindt, waarmee u met andere betrokkenen kunt spreken. Een soort Facebook, maar dan zonder targeting en reclame. Veilig en privé. MPN Verbindt start waarschijnlijk in mei van dit jaar.
  • Toegang tot ons Forum, met heel veel informatie.

Door donateur te worden help je ook bij onze inspanningen om via fondswerving wetenschappelijk onderzoek over MPN te stimuleren.

Word donateur